Tenniskids Actie

Tenniskids actie

Kinderen kunnen nu voordelig lid worden van Tennisvereniging Puttershoek (TVP).

  • Kinderen kunnen nu vanaf 1-4-2019 lid worden van TVP en krijgen meteen een supervoordeel op het lidmaatschap van het hele jaar. Een voordeel van maar liefst 20% op de reguliere tarieven;
  • De gemeente Hoeksche Waard geeft ook nog eens € 50,- retour op de contributie voor jeugdleden die aan de voorwaarden voldoen. Kinderen t/m 13 jaar kunnen daardoor gratis lid worden.
    Klik hier voor de link naar de Stimuleringsregeling Jeugdleden op de website van de gemeente.
  • TVP is een actieve vereniging met een grote jeugdafdeling met superleuke activiteiten;
  • TVP organiseert veel activiteiten voor de jeugd zoals de Kia Tenniskids competitie voor Rood, Oranje en Groen, Tenniskids Events, reguliere gele competitie vanaf 11 jaar, Open jeugd toernooi en Hoeksche Waard Master circuit, bezoek ABN-AMRO toernooi en een ouder-kind toernooi.

Vul direct ons digitaal inschrijfformulier in en vermeld in het veld ‘KNLTB nummer bestaand lid’ de actiecode ‘TENNISKIDSACTIE’.

Onder de rubriek 'Jeugdhonk/Tenniskids' op onze website vind u meer informatie over Kia Tenniskids en de jeugdactiviteiten bij onze vereniging. Alvast de sfeer bij TVP proeven? Op onze facebookpagina vind u foto’s van activiteiten bij TVP.