Sponsors gezocht

Trots als wij zijn met onze huidige sponsors willen wij ook anderen in de gelegenheid stellen onze mooie club te sponsoren. De onlangs opgezette sponsorcommissie is op zoek naar nieuwe sponsors en enthousiaste bedrijven die op enige wijze een bijdrage willen leveren. Elke vorm van sponsoring is welkom, of het nu gaat om een winddoek langs de banen, ballen voor een toernooi, meubilair rond banen, het maakt allemaal niet uit. Uiteraard zijn kleine financiële bijdrage ook van harte welkom.
 
Kortom, een doek met uw bedrijfslogo langs één van onze banen, een banner tijdens toernooien, uw bedrijfslogo op de scoreborden, uw bedrijfslogo via internet en social media van TV Puttershoek, uw bedrijfslogo op de bankjes bij de banen, en nog veel meer. Het is allemaal mogelijk en bespreekbaar.
 
Deze oproep is dan ook aan u allen, kent u iemand of heeft u een bedrijf en denkt u: “Ja, dat spreekt mij wel aan”,  ik ga iets doen voor deze club. U bent van harte welkom daarover te praten, er is altijd wel iets mogelijk. Een reactie naar [email protected] volstaat en wij nemen contact met u op.
 
Via deze weg alvast bedankt voor uw bijdrage.
 
De sponsorcommissie