Tarief

U betaald als lid van Tennisvereniging Puttershoek jaarlijks contributie. In het bedrag van de contributie is tevens de verplichte bijdrage aan de KNLTB begrepen. Wordt u lid tijdens het lopende seizoen, dan betaald u alleen voor de kwartalen waarin u lid bent in het eerste seizoen.
 
* Voor iedereen de kans om kennis te maken met tennis. Het proeflidmaatschap is een compact, tijdelijk lidmaatschap, voor jong en oud, waarbij je één maand op ons park onbeperkt vrij kunt tennissen wanneer het jou uitkomt en de mogelijkheid hebt lessen te volgen op basis van beschikbaarheid en tegen een meerprijs (via Orlow Oosterhoff, Tennisschool AVAsport 
[email protected]).
Per persoon kan je één keer gebruik maken van het proeflidmaatschap.
Een proeflidmaatschap kan het gehele jaar door gestart worden.
Proefleden kunnen niet deelnemen aan open toernooien, clubkampioenschappen en competities.
Proefleden kunnen wel deelnemen aan overige activiteiten van de vereniging.
Een proeflid heeft geen verplichting tot het voldoen van vrijwillige diensten.
Het proeflidmaatschap eindigt vanzelf en wordt dus niet stilzwijgend verlengd.
Wanneer een proeflidmaatschap wordt omgezet in een volledig lidmaatschap in hetzelfde kwartaal, wordt de reeds betaalde contributie inzake het proeflidmaatschap aangemerkt als deelbetaling van de reguliere contributie.
 
Borg vrijwilligersdiensten
TVP hanteert een borg/boete systeem voor de vrijwilligersdiensten (zoals de bardiensten). Leden betalen éénmalig een borg van € 60,--. Bij verzuim van een vrijwilligersdienst zal een boete van € 30,-- op deze borg in mindering worden gebracht. Bij aanvang van een nieuw seizoen zal de borg weer bij de contributiefactuur worden aangevuld naar € 60,--.
 
Leden die opzeggen krijgen het restant van de openstaande borg bij het einde van het lidmaatschap teruggestort.
 
Voor meer informatie over het borg/boete systeem zie de handleiding dienstenplanner.