Sponsors

TV Puttershoek (TVP) is een tennisverenigingen in de Hoeksche Waard en heeft beschikking over een prachtig  tenniscomplex met 8 all weatherbanen, waarop het hele jaar kan worden getennist. TVP heeft ca. 200 actieve leden met een actieve jeugdafdeling van ca. 20 jeugdleden. TVP heeft veel actieve vrijwilligers en een goede financiële basis voor de toekomst. Om te kunnen blijven bouwen aan een goede en gezonde toekomst en om onze doelstellingen te kunnen realiseren, kunnen wij niet zonder sponsors. Wij hebben een actief netwerk aan sponsors, maar zijn altijd op zoek naar nieuwe sponsors die een bijdrage willen leveren aan onze vereniging TVP. Met onze sponsors hebben wij een goede en open communicatie. Wij geloven in een sponsorrelatie die ook voor u als sponsor iets kan opleveren, zoals uiting van uw logo, bijdrage aan een hogere naamsbekendheid, netwerkmogelijkheden of specifieke producten bij uw doelgroep onder de aandacht brengen.  

TVP wil met overzichtelijk sponsorpakketten duidelijk maken wat u van ons kunt verwachten. Daarbij kunt u ook nog eens uw logo of bedrijfsnaam koppelen aan een doelgroep of evenement. Naast de traditionele manier van sponsoren als winddoeken langs de banen, advertenties e.d., brengen wij onze sponsors ook via internet en social media onder de aandacht van onze leden en relaties. Graag willen we met u bespreken wat wij voor elkaar kunnen betekenen, waarbij uw eigen ideeën ook van harte welkom zijn. Neem contact op met onze sponsorcommissie per e-mail [email protected].  

TVP heeft de beschikking over een leverancier voor het vervaardigen van winddoeken en reclameborden, welke strikt voldoen aan de normen en eisen van de KNLTB. De tarieven die onze huisleverancier hanteert, kunnen wij op uw verzoek verstrekken.  

Wij zijn er van overtuigd dat wij gezamenlijk tot een passend en aantrekkelijk voorstel kunnen komen, zowel voor u als sponsor als voor ons als vereniging