Introductie

Mijn naam is Orlow Oosterhoff, woonachtig in Oudenhoorn, gehuwd en vader van drie dochters.

Op 12 jarige leeftijd ben ik begonnen met tennissen bij LTV Zuidland waar ik al snel elke dag op de tennisbaan te vinden was. Na veel trainen en vrijspelen besloot ik hoger niveau te willen spelen en ben ik gaan trainen in de selectie van LTV de Hartel waar ik op mijn 16de categorie 3 speler werd en trainde met de top van Nederland.

Al snel kwam ik erachter dat tennis meer dan een hobby alleen voor mij was en begon ik toen ik 15 jaar was vrijwillig met stage lopen als trainer bij de regioselecties. Na de middelbare school ben ik dan ook meteen begonnen aan het CIOS in Goes waar ik mijn licentie tennistrainer KSS3 behaald heb.

Vervolgens heb ik de keuze gemaakt om via de KNLTB mijn tennistrainer KSS4 te behalen. Naast het behalen van mijn licenties ben ik mij altijd blijven ontwikkelen en heb ik verschillende cursussen gevolgd op het gebied van mentaal, techniek, fysiek, materiaal en tactiek. Ook ben ik gespecialiseerd in het geven van tenniskids lessen en verzorgen wij tennislessen vanaf 4 jaar en ouder.

Na 10 jaar ervaring op te hebben gedaan in het trainen van zowel beginners als de top van Nederland ben ik in 2015 een eigen tennisschool gestart onder de naam AvaSport. Graag wil ik mijn passie en enthousiasme voor tennis met jullie delen en hoop ik jullie snel te zien op de tennisbaan.