Suikertoernooi juni 2023

Het Suikertoernooi op tennisvereniging Puttershoek komt eraan! 🎾

In week 25 barst het tennisgeweld weer los op TVP tijdens het welbekende Suikertoernooi en daar wil jij bij zijn! 

Of je nu een enkel- of dubbelspel wilt spelen, het Suikertoernooi biedt voor elk wat wils in de leeftijdscatgeorieën 17+ en 40+. Zoals altijd zullen wij weer spelen in poule vorm, waardoor je zeker bent van leuke partijen.

Schrijf je in voor één onderdeel voor slechts €11,-, en als je nog meer tennisplezier wilt, kun je jezelf ook inschrijven voor een tweede onderdeel voor slechts €9,- extra. Kies je favoriete spelvorm en laat je vaardigheden zien op de baan! 

Dit jaar hebben we ook aan alle beginnende tennissers gedacht en hebben we de categorie 9 toegevoegd, zodat ook zij de kans krijgen om deel te nemen en leuke partijen te spelen. Dus als je net begonnen bent met tennissen en je wilt je vaardigheden testen in een vriendelijke toernooi, grijp dan nu je kans!

Maar dat is nog niet alles.. Naast het geweldige tennis dat je zult ervaren, hebben we ook een fantastische feestavond voor je in petto. Op vrijdagavond 23 juni, nadat de rackets zijn weggelegd, wordt de dansvloer geopend en kun je losgaan op de beats van DJ Dennis. 

Wacht niet te lang! Inschrijven kan tot 14 juni om 19.00 uur. Dit is je kans om deel uit te maken van een van de leukste toernooien in de Hoeksche Waard. Pak je racket, breng je enthousiasme mee en laat je beste spel zien op de baan. Het wordt een week vol sportiviteit en gezelligheid.

Inschrijven kan via deze link, we zien je graag tijdens het toernooi!

Wedstrijdleiding TVP
Simone, Nick, Patrick, Quincy, John & Tessa