Jeugdhonk Competitie

Competitie

Binnen de KNLTB jeugd competitie bestaan er drie soorten competitie, namelijk:

  • Gele jeugdcompetitie voor kinderen van 10 t/m 14 jaar en 11 t/m 17 jaar
  • Groene jeugdcompetitie voor kinderen van 10 t/m 12 jaar
  • Kia Tenniskids rood en oranje voor kinderen vanaf 6 t/m 9 jaar 

Hieronder worden de verschillende soorten jeugdcompetities verder toegelicht en zijn tevens de indelingen voor het voorjaar 2019 bekend gemaakt.

Gele jeugdcompetitie

Op zondag 7 april 2019 start de gele competitie weer. TVP heeft dit voorjaar 1 geel jeugdteam (een jongens team 11 t/m 17 jaar 2de klasse) en 2 geel meidenteams die naar de senioren zijn gegaan (4de en 5de klasse). Hieronder de indeling en de data incl. verenigingen waar de gele competitie wordt gespeeld.

Jongens 11 t/m 17 jaar 2deklasse Team Puttershoek

Jongens 10 t/m 14 jaar 2de klasse Team (Oud-Beijerland 1)

 

Kia Tenniskids en de groene competitie

TVP stimuleert deelname aan de Kia Tenniskids. Tennissen is namelijk leuk als je wedstrijdjes speelt. In de Tenniskids competitie is meedoen en spelplezier belangrijker dan winnen. De kinderen leren in korte wedstrijdjes spelenderwijs het tennisspel en de regels.

Ben je een keer verhinderd dan is dat geen probleem. Laat het wel even weten aan [email protected] zodat wij de vereniging, die de kinderen ontvangt, kunnen inlichten over hoeveel kinderen ze van TVP kunnen verwachten. Uiteraard wordt tennissen pas echt leuk als je vaker speelt.

Zondag 31 maart 2019 gaat de Kia Tenniskids 2019 (voorheen World Tour) voor Rood en Oranje al weer van start. Op zondag 7 april 2019 start de groene competitie. TVP doet mee met 1 team in de Kia Tenniskids (Oranje2). Hieronder de indeling en de data incl. verenigingen waar de Kia Tenniskids wordt gespeeld.

Oranje2– Team Puttershoek 1

In de groene competitie heeft TVP dit jaar 2 teams (1 team Groen 1 en 1 team Groen 2).

Groen1– Team Puttershoek 1

Groen2– Team Puttershoek 2

Aan deelname van de Kia Tenniskids en Groene competitie zijn geen aanvullende kosten verbonden. Deelname is inbegrepen in de contributie 2019.

Voor meer informatie wordt verwezen naar de volgende nieuwsbrieven.

  • Nieuwsbrief Kia Tenniskids en Groene competitie Voorjaar 2019
  • Nieuwsbrief Gele Voorjaar Competitie 2019

Deze kun je hieronder vinden:

Nieuwsbrief Kia Tenniskids & Groene competitie voorjaar 2019.pdf Nieuwsbrief Gele Voorjaar competitie 2019 - 2 maart 2019.pdf