Algemeen

Welkom op ons Jeugdhonk!

Het Jeugdhonk is dé plek waar je alle informatie kunt vinden over alle jeugdzaken binnen TVP. Bijvoorbeeld over Tenniskids, toernooien, competitie, commissieleden, maar ook over de supergezellige jeugdactiviteiten die worden georganiseerd.

Onder de rubriek 'Jeugdcommissie' vind je de jeugdcommissieleden en de belangrijkste personen aan wie je altijd iets kan vragen. De indelingen van de competitie en hoe je de standen en starttijden van de competitie kunt inzien, maar ook de laatste nieuwsbrieven, kun je onder de rubriek  'Competitie' vinden. Bij 'Toernooien' staat een overzicht van de toernooien die TVP organiseert. De 'Kia Tenniskids' bevat alle informatie over de Rode, Oranje en Groene competitie, alsmede over de Events. Onder 'Activiteiten' worden alle jeugdactiviteiten genoemd die TVP voor dat jaar organiseert, zoals de TVP jeugdavonden voor Rood, Oranje, Groen en Geel. Tot slot plaatsen we de foto’s van onze activiteiten onder 'Foto’s'.

Momenteel wordt er hard gewerkt aan de inhoud van de pagina’s. Mis je iets op de website, wil je zelf iets plaatsen of heb je een suggestie voor verbetering? Laat het ons weten via [email protected].