Jeugdhonk Activiteiten

Activiteiten

Naast de bekende jeugdtoernooien organiseren wij ook diverse leuke andere activiteiten. Hieronder een kort overzicht.

Tenniskidsavonden Rood en Oranje

De Tenniskidsavonden zijn op een aantal vrijdagavonden van 18.30 uur tot en met ca. 20.00 uur. Deze avonden vallen samen met de TVP Jeugdavonden voor geel en groen, die wel dezelfde tijd starten maar langer doorgaan.

De kinderen starten de avond met een warming-up, die wordt begeleid door onze jeugdcommissie. In groepjes spelen de kinderen daarna allerlei tennisspelletjes en doen zij tennisoefeningen. Tussendoor krijgen ze iets te drinken en iets lekkers aangeboden. Bij Oranje worden er korte wedstrijdjes gespeeld. Aan het eind van de avond gaan de kinderen moe, maar met een brede lach op het gezicht naar huis.

Zo werd op vrijdagavond 23 november 2018 ook de Pietendisco georganiseerd door TVP met leuke activiteiten onder de leiding van de Zwarte Pieten.

Voor de flyer Tenniskidsavonden Rood en Oranje, klik op de bijlage onderaan de pagina.

ABN AMRO WTT Kids

Ieder jaar gaat TVP naar het ABN AMRO WTT Kids Event. Op deze dag staat het toernooi in het teken van de kinderen. Naast het bekijken van toptennis zijn er dan allerlei andere activiteiten waaraan de kinderen mee kunnen doen. Zoals signeersessies en diverse behendigheidsactiviteiten.

Het bezoek wordt georganiseerd door vrijwilligers en onze tennislerares Samentha Helderop.

TVP Winter en Zomer Jeugdavonden

Ieder jaar organiseren wij de TVP zomer en winter jeugdavonden. Deze jeugdavonden zijn specifiek bedoeld voor kinderen die in Groen en Geel spelen. Ook kinderen van andere Hoeksche Waardse tennisverenigingen zijn hierbij van harte welkom.

De avond begint om 18.30 uur en eindigt ca. 21.30 uur. Tijdens deze avonden wordt gespeeld om de beste ranking. Deze ranking wordt iedere avond bepaald op basis van de behaalde resultaten.

De eerstvolgende reeks TVP Zomer Jeugdavonden begint op 14 juni 2019 om 18.30 uur. De flyer van deze TVP Zomer jeugdavond kun je downloaden onderaan de pagina.   

TVP Glow in the Dark Event

Tijdens het Hoeksche Waard gezelligheid indoor toernooi 2018/ 2019 heeft TVP voor de eerste keer Glow in the Dark tennis georganiseerd. Jonge en oudere jeugd deed mee en was super enthousiast.

Omdat dit event zo’n succes was in 2018, hebben wij dit samen met TVOook in 2019 georganiseerd. tijdens de laatste Winter jeugdavond. Ook dit keer was het weer een succes. Wij hopen het daarom nog vaker te kunnen doen voor de jeugdleden.

 

TVP Jeugdavonden Glow in the Dark Event - flyer.png TVP Zomer jeugdavonden 2019 - flyer.png