TVP zoekt een nieuwe secretaris-penningmeester!

12 september 2020


Dennis van der Graaf stopt na 11,5 jaar als bestuurslid bij TVP

Op 20 april 2009 is Dennis van der Graaf verkozen als bestuurslid bij Tennisvereniging Puttershoek in de rol van secretaris. Sinds 8 juni 2016 is Dennis binnen het bestuur secretaris-penningmeester. In de periode voor zijn bestuursfunctie heeft Dennis zich in vele andere rollen ingezet als vrijwilliger bij Tennisvereniging Puttershoek (o.a. wedstrijdcommissie, financieel adviseur bestuur bij grote investeringen). Ook tijdens zijn periode als bestuurder heeft Dennis zich ingezet ter ondersteuning van andere commissies, zoals de laatste jaren voor de jeugd van TVP.

Dennis heeft eind vorig jaar binnen het bestuur aangegeven bij de eerst volgende algemene ledenvergadering af te treden en zich niet meer herkiesbaar te stellen. Als gevolg van de Coronacrisis is de algemene ledenvergadering dit jaar uitgesteld. Dennis heeft zijn bestuursfunctie nog een aantal maanden verlengd en heeft zich ingezet om de activiteiten van Tennisvereniging Puttershoek zo snel mogelijk volgens de door RIVM en overheid gestelde richtlijnen weer op te kunnen starten. Stap voor stap is dat gelukt en inmiddels begint deze maand ook de herfstcompetitie weer bij TVP.

Op 30 september 2020, tijdens de algemene ledenvergadering, zal Dennis van der Graaf na 11,5 jaar stoppen als bestuurslid van TVP.

TVP zoekt een nieuwe secretaris-penningmeester!

Ben jij de nieuwe secretaris-penningmeester voor Tennisvereniging Puttershoek of heb jij interesse in deze bestuursfunctie en wil je er meer over weten voordat jij je beschikbaar stelt voor deze functie neem dan contact op met [email protected]  

Nieuwscategorieën