TV Puttershoek 50 jaar in 2020!

28 november 2019


In 2020 gaan wij het GOUDEN lustrum vieren van onze mooie tennisvereniging. Opgericht op 10 september 1970. Een historie van bijna 40 jaar aan de Eikenlaan in Puttershoek en in 2020 tennissen wij al ruim 10 jaar op ons mooie complex aan de Sportlaan. TVP bruist 12 maanden per jaar van de gezelligheid en de activiteiten.

Lustrumcommissie

TVP zoekt enthousiaste leden die, samen met een aantal bestuurs- en commissieleden, de festiviteiten in het lustrum jaar willen organiseren. In januari 2020 willen wij met een lustrumcommissie een eerste keer bij elkaar komen om plannen te bedenken. De lustrumcommissie zal deze plannen verder uitwerken en de activiteiten in 2020 organiseren. Wij denken eraan de lustrum festiviteiten te organiseren in het weekend van 5 tot 6 juni 2020. De lustrumcommissie zal vooral actief zijn in de periode januari t/m juni 2020.  

Ben jij in voor een feestje en vind je het leuk om het feestje te organiseren? Dan zijn wij op zoek naar jou.  

Meld je uiterlijk 16 december 2019 aan voor de ‘lustrumcommissie’ via [email protected]. Dan kunnen wij dit jaar nog de uitnodiging voor eerste bijeenkomst met de lustrumcommissie in januari 2020 versturen, zodat die in ieders agenda kan worden gereserveerd.  

Vrijwilligers

De lustrumcommissie zal bij de activiteiten zelf uiteraard hulp kunnen gebruiken van vele vrijwilligers. Heb jij geen tijd of zin om het feestje voor te bereiden, maar

... wil jij als vrijwilliger helpen bij een van de activiteiten? Dan zijn wij ook op zoek naar jou.  

Laat nu alvast weten dat de lustrumcommissie jou kan vragen om bij een van de activiteiten te helpen. Vrijwilligers kunnen dit laten weten door nu al een mail te sturen naar [email protected] onder vermelding van ‘ja, ik wil helpen als vrijwilliger bij de viering van het lustrum 50 jaar TVP!

Nieuwscategorieën Algemene nieuwsberichten