Seniorleden mogen weer tennislessen én vrijspelen (alleen single) vanaf 13 mei 2020!

12 mei 2020


Hoera! Eindelijk! De vlag mag weer uit!

Vanaf woensdag 13 mei 2020 mogen ook seniorleden van Tennisvereniging Puttershoek weer de tennisbanen op. Tennislessen én vrijspelen (alleen singles) zijn dan voor senioren weer toegestaan. Uiteraard wel met inachtneming van alle RIVM richtlijnen, protocollen etc. Fijn en heel goed nieuws.

Maar .... het vraagt ook een verantwoordelijkheid van al onze seniorleden. Volg het Protocol Verantwoord tennissen Tennisvereniging Puttershoek strict op! Want alleen dan houden wij de situatie op onze vereniging en in Nederland onder controle.

Stap 1 'Tennisles voor senioren' en Stap 2 'Vrijspelen voor senioren' starten wij dus tegelijkertijd op. Het is nog niet toegestaan te dubbelen (ook niet voor personen uit hetzelfde huishouden). Vrijspelen door seniorleden is toegestaan zonder toezichthouder. De vereniging zal wel steekproefsgewijs controleren of de regels worden nageleefd.

Nogmaals goed nieuws, neem snel kennis van het Protocol Verantwoord tennissen Tennisvereniging Puttershoek, reserveer een tennisbaan en veel tennisplezier toegewenst!

Het bestuur

Nieuwscategorieën Tennis activiteiten bij TVP