Aanscherping maatregelen ivm Corona!

29 september 2020


Puttershoek 29 september 2020

Tijdens de landelijke persconferentie van 28 september kondigden premier Rutte en minister De Jonge van Volksgezondheid, Welzijn en Sport nieuwe maatregelen aan om de verspreiding van het coronavirus terug te dringen. De nieuwe landelijke maatregelen gelden vanaf dinsdag 29 september 18.00 uur en zijn tenminste voor de komende drie weken van kracht.

Kantine TVP per direct gesloten

Een van de maatregelen is dat sportkantines zijn gesloten. De kantine van TV Puttershoek is dan ook voor de duur van de landelijke maatregelen gesloten. Alle kantinediensten in deze periode zijn vervallen.

Algemene ledenvergadering 30 sep 2020 gaat niet door!

De algemene ledenvergadering die gepland staat voor woensdagavond 30 september 2020 mag vanwege de nieuwe landelijke maatregelen niet doorgaan in onze kantine. Het bestuur zal een nieuwe datum plannen voor de algemene ledenvergadering kort na de periode van de komende drie weken.

De vergadering op de nieuwe datum zal fysiek plaatsvinden in de kantine als dat weer is toegestaan. Mochten de laandelijke maatregelen onverhoopt verlengd worden dan zal de algemene ledenvergadering digitaal worden gehouden.

Competitie

Wat betekent dit voor de KNLTB Competitie 2020 en de geplande toernooien? De KNLTB heeft nog niet alle antwoorden, maar zal de gevolgen zo snel mogelijk in kaart brengen. Hiervoor is de KNLTB ook in contact met NOC*NSF en het ministerie van VWS. Wat de exacte gevolgen zijn hangt ook af van de definitieve noodverordeningen van de Veiligheidsregio’s.

Zodra hierover meer bekend is zal het bestuur van TVP de competitieteams informeren over de maatregelen die nodig zijn voor de competitiewedstrijden in de komende weken.

Het bestuur

Nieuwscategorieën Algemene nieuwsberichten