Aangepaste corona maatregelen Tennisvereniging Puttershoek

03 oktober 2021

 

Beste leden,

Sinds 25 september zijn ook wij vanuit de tennisvereniging verplicht de nieuwe regels vanuit de overheid na te leven in strijd tegen het coronavirus. Er is sprake van enige versoepelingen, zoals de horeca regels voor buiten en het vervallen van de 1,5 meter regel, maar er zijn ook nieuwe regels.

Waar dienen we ons als sportvereniging aan te houden?

* Wie binnen in het clubgebouw een drankje of hapje nuttigt, zowel staand als zittend, moet een corona toegangsbewijs / QR code kunnen tonen.

* Alleen afhalen van drankjes/hapjes aan de bar en het nuttigen daarvan op het terras of langs de baan, is zonder corona toegangsbewijs/ QR code wel toegestaan.

* Uiterlijk om 24.00 uur dient de kantine gesloten te zijn, deze regel blijft ongewijzigd. 

* De 1,5 maatregel is vervallen, het blijft wel verstandig om hier voorzichtig in te blijven.

* Deze maatregelen gelden voor iedereen van 13 en jaar en ouder.

Een ieder is vrij in zijn/haar mening en standpunt, maar samen zorgen we voor de vereniging. De club is van ons allemaal. Wij vragen u als lid van onze vereniging dan ook zelf uw verantwoording hierin te nemen en de regels na te leven. Zodoende hoeven we als lid elkaar niet aan te spreken, op een maatregel, die ons is opgelegd. Met elkaar kunnen we voorkomen, dat we een boete krijgen opgelegd of erger nog, dat we de club moeten sluiten.

Met elkaar geven we inhoud aan het woord vereniging, namelijk dat we verenigd zijn en blijven! Samen de leuke dingen, maar ook de minder leuke dingen voor de club. 

Hopelijk zijn deze maatregelen van korte duur en de laatste in de reeks. Wij vragen, zoals jullie ook met het naleven van andere maatregelen in het voorjaar hebben gedaan, om jullie medewerking en begrip in deze, waarvoor dank. 

Het bestuur van Tennisvereniging Puttershoek.

 

Nieuwscategorieën


Reacties

Er zijn nog geen reacties op nieuwsberichten.
Om te kunnen reageren dien je ingelogd zijn. Inloggen